Місяць тому відбулася резонансна ДТП за участю російського актора Михайла Єфремова - його джип на повному ходу врізався в фургон, водій якого помер від травм.

За долею зірки зараз стежать тисячі шанувальників, колег і друзів. Багато з них відверто співчувають і переживають за Єфремова. У їх числі 81-річна акторка Лія Ахеджакова.

Актриса багато років знає Михайла Олеговича і щиро переживає за нього.

"Мені здається, і тут я прислухаюся до порядних і розумних людей, які незалежно розслідують цю подію, що є якісь дуже важливі деталі, про які ми не знаємо. І зараз я схиляюся до того, що ця справа має режисера", - зазначила актриса.

Лія Ахеджакова, фото з вільних джерел
Лія Ахеджакова, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Ахеджакова передбачає, що Єфремову могли щось підсипати, а потім посадити за кермо.

"Я не знаю, що було з Мішею, але є, наприклад, полковник поліції зі Смоленська, який все життя займався цими дорожніми аваріями. Так ось він докладно розбирає це ДТП і наполягає, що відео з дорожніх камер змонтовано. І немає ніяких підстав думати, що це конспірологія. Ні! Там багато дивного. П'яні люди іноді собою не володіють. Я не знаю, хто Міші підливав і з ким він випивав. Але бачу, що на телебаченні щодо Єфремова твориться просто шабаш", - поділилася думкою артистка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, адвокат пояснив, навіщо п'яний Єфремов сів за кермо.

Як повідомляв портал Знай.ua, Михайло Єфремов спробував накласти на себе руки

Також Знай.ua писав, адвокат заявив, що Єфремов відмовився визнати провину за ДТП