“Мелроуз Плейс” був одним з найбільш легендарних серіалів свого покоління. У нашій країні, яка за час СРСР не бачила нічого, крім “Пригод Шурика” та балету “Лебедине Озеро”, він і зовсім став проривом. Серіал породив відразу декількох кумирів свого покоління. Але що ж з ними сталося після зйомок?

Головна героїня серіалу – Хезер Локлір була однією з найбажаніших жінок, секс-символом 90-х. Однак важка доля змусила її зіткнутися з алкогольною та наркотичною залежністю. Хезер пережила зраду чоловіка з найкращою подругою, після чого пристрастився до випивки і “речовинам”. Зараз її практично не зустріти на екранах, лише в рідкісних епізодичних ролях.

Хізер Локлір
Хізер Локлір


Зате у Томас Калабро доля склалася відносно благополучно. Так, на екрані він виступав з перемінним успіхом, але його шлюб з Елізабет Прайор тримається донині. У пари троє дітей, і вони щасливі.

Томас Калабро, скріншоти

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам
Показати ще


“Мелроуз Плейс” подарував славу Джозі Біссетт. У серіалі вона знімалася з самого початку, і по 1998 рік – 8 років. Однак за цей період вона переосмислила свою кар'єру і покинула “Мелроуз”. Джозі заявила, що “втомилася від однієї ролі, і вперлася в стелю”. У 1992 році Біссетт вийшла заміж за Роба Эстеса і у пари народилося двоє дітей. Однак у 2006 шлюб розпався (хоч подружжя і зберегли хороші стосунки). Джозі знялася в сіквелі “Мелроуз”, який вийшов у 2017, але протримався лише 1 сезон. Зараз вона заміжня за Томасом Дойгом, і живе в Сіетлі.

Джозі Бисетт


Кар'єра Кортні Торн-Сміт склалася найвдаліше. Крім “Мелроуз”, у неї було ще кілька успішних проектів, таких як “Еллі Макбіл”, “Як сказав Джим”, і суперуспішний “Два з половиною людини”. Кортні була зіркою серіалів, але в повному метрі не знімалася ніколи. Вона вже 13 років у шлюбі з Роджером Фішманом. Пара виховує одну дитину.

Кортні Торн-Сміт


Марсія Крос виконавиця ролі жінки з пухлиною мозку, зіткнулася з цієї онкологією. Спочатку рак забрав її бойфренда Річарда Джордана, а пізніше їй і самій довелося пройти через це. У 2017 році у Крос було діагностовано захворювання і їй було призначено кілька курсів хіміотерапії.

Марсія Крос, скріншоти

Марсииповезло, вона вилікувалася від онкологічного захворювання, але продовжує періодично обстежуватися, адже ймовірність повернення раку ще є.

Нагадаємо, раніше помер по дорозі в лікарню: трагедія з прикордонником потрясла Харківщину.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Хемсворт назвав причину розлучення з Miley Cyrus: знайшла втіху в обіймах жінки.