Колишня учасниця групи "ВІА Гра" Надія Мейхер показала, як йдуть зйомки комедійного серіалу "Великі вуйки". Знімок в оточенні акторів співачка опублікувала в Instagram.

Артистка розповіла про те, що прем'єра другого сезону серіалу відбудеться восени.

"Не сталевари ми, не теслі...😄 Ми працівники творчих професій... Частково присутні в форматі «Тимур-ша 😂💃🏻 і його команда» для зйомок комедії « ВЕЛИКІ ВУЙКИ « #великівуйки2 , прем'єра якої відбудеться восени на @1plus1_u", - пише Мейхер.

Українці не пройшли повз колоритної фотографії і відзначили, що вона дуже класна акторка. Деякі навіть впізнали місце зйомок і відзначили не тільки її красу, але і харизму.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Красатуля", " Яка ви класна🌹 актриса, Надія😍після "ніщо не трапляється двічі "ви відкрилися багатьом саме такий 🌹🌹🌹шикарна", " Я знаю це місце, такого ніде немає... Музей народної творчості під відкрите небо у Голосіївському...", "Надія ви чудова актриса, це ваша, напевно треба було поступати на акторське", " @nadyameiher все у вас талановито, щиро і з поетичним змістом. Гумор 👏🔥☀️ Надія , величезне задоволення дивитися ваші концерти. Харизма вражає. Глибоко мислите.", "

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мейхер згадала часи ВІА Гри і показала, на що здатна.

Як повідомляв Знай. ua, Юрій Горбунов та Надія Мейхер знову разом.

Також Знай. ua писав, що экс-легенда "ВІА Гри" Мейхер підкорила своєю головною принадою.