Учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Так, 37-річна Надія Мейхер, вразила своїх шанувальників ідеальним тілом в стильній фотосесії. Спокусливі фото співачки з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Надії Мейхер, вона постала на огляд публіки в сміливому образі. Для фотосесії зірка одягла вбрання для занять балетом, і вона відображена у відповідній позиції. На чорно-білій фотографії артистка розтягнулася в незвичайному шпагаті, на ній чорне боді і колготки в сіточку. Її волосся розпущене і трохи розпатланими пасмами спадає на плечі. Надя ніби тягнеться кудись руками, вона не дивиться в камеру, а зображена як би збоку.

У підписі до фото Надія Мейхер розповіла про свої мрії стати балериною. "Колись, дуже давно (років 25), ця дівчина мріяла стати балериною. Але не стала, і звичайно не з причини великої спадковості, а тому, що просто НЕ доля. Зате багато іншого здійснила і реалізувала... (танцівниця – народні танці) співачка, телеведуча, акторка, дизайнер, поетеса підприємець. Так буває, втрачаючи одну мрію, ми можемо реалізувати безліч інших. ВІДПУСТИТИ, ЩОБ ЗНАЙТИ... Скільки в цій фразі сенсу і неоднозначності. Удачі вам! #надеждамейхер #занятиябалетом #мрії #доля #судьбачеловека. Foto by: @damir_zhukenov", - написала артистка.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Шанувальники в захваті від нової фотографії на сторінці Надії Мейхер. Фанати засипають зірку компліментами в коментарях за її образ і сміливість. А багато хто вважає, що їй ще не пізно стати балериною, адже, судячи з фото, всі дані для цього у неї є.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.