Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий сонячний кадр, відправившись в теплі краї вперше після тривалої самоізоляції. Так, артистка позувала в чорному міні-бікіні на тлі блакитної води і гір, захопивши струнким тілом, над яким наполегливо працює, а також нескінченними ногами.

Варто відзначити, що у Світлани та її сім'ї був ще один привід полетіти в спекотні країни усією великою родиною - 7 липня донька продюсера і кращої подруги співачки, Нателли Крапівіної, Соня, відсвяткувала день народження. Привітати юну красуню зібралися Лобода з мамою і доньками, дизайнер Бічолла і багато інших, а от сама мама Нателла Крапівіна залишилася в Москві і працювала.

мрії, які стали реальністю 🥰🌴

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "Хочеться сказати 🤣🤣пощастило така струнка 🙈а потім думаю, що тут пощастило, спорт, харчування, обмеження. Розумниця фігура вогонь", "АТОМНА 🔥💔💣", "Яка фігурка у вас класна 👍🔥👍 💖", "Шикарна дівчина!😍😍😍💚", "Хочеться на море...😭💔 Фігура🔥🤤", "Які ноги довгі👍, "Шикарна, уф🌹".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.