Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила трепетні кадри з сімейної фотосесії, яку пара і їх син Леон провели у Львові. Таким незвичайним чином дівчина трепетно привітала численних шанувальників з Днем сім'ї, любові і вірності 8 липня, зазначивши, що рідні і близькі - найцінніше, що є в житті. На знімках дружне сімейство трепетно обіймалися і посміхалися один одному, прогулюючись затишними вуличками міста Лева. Варто зазначити, що пара приховує обличчя Леона від сторонніх очей і, треба визнати, це їм професійно вдається.

Сім'я - найцінніше, що може бути на цілому білому світі, ніяка карколомна кар'єра не замінить її. Тепле плече і підтримка рідної людини - ось це щастя.🥰❤️ Цінуйте хвилини і дні проведені разом. 🙏 Нехай кожна родина буде здоровою, щасливою і великою!🥰❤️ ⠀ А ми провели минулого тижня незабутні дні у Львові. Був час познайомитися з ним ближче і полюбити його. Подружитися з такими атмосферними мальовничими вуличками і монументами.🥰😍

Фолловери засипали сім'ю компліментами: "Які гарні ❤️😍", "Щастя Вам!" "Золоті.Щастя Вам здоров'я.😗😗😗", "Просто супер! Як ви красиві і щасливі! 🌞🌞🌞", "😍😍😍😍😍😍😍Яка ви красива сім'я", "Щастя Вам🙏 Ви такі класні❤️", "Дуже гарна родина! Величезного щастя 🤗", "Красиві! Спасибі!І вас зі святом!!!", "Неймовірно красиві!😍".

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.