Спокусливий італієць Мікеле Морроне - відомий актор, співак і фотомодель. Здобув світову славу завдяки участі у польському аналогу "50 відтінків сірого" – фільмі під назвою "365 днів", активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, регулярно підігріваючи інтерес до своєї персони пікантними знімками.

Так, в цей раз знаменитість розмістив милий знімок зі свіжої фотосесії. На фото Мікеле зображений у білосніжній сорочці зі звабливо розстебнутими гудзиками і цтгаркою між пальців, а на руках у нього оголені жіночі ноги. Фото змушує лише здогадуватись, що там відбувалось за кадром.

До речі, в кадрі Морроне як завжди виглядає мужньо і привабливо, що не могли не відзначити шанувальники в коментарях. Також багато хто був у захваті від спокусливо оголених жіночих ніг і зацікавлений, хто ж ця таємнича незнайомка, чиє обличчя не показує актор.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Кілька днів тому красунчик поділився першими результатами модної фотосесії на пляжі. На знімках напівоголений Мікеле позує у воді.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Поїхавший" Мікеле Морроне в подорожі отримав від друга в рот — треба було обережніше.

Як повідомляв портал Знай.uа, Мікеле Морроне показав, як вміє приносити задоволення язиком.

Також портал Знай.uа писав, що Мікеле Морроне оголився і проявив себе у всій красі.