Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедне відео, на якому позувала з їх з чоловіком Потапом білосніжною собачкою Мімі породи бішон-фрізе, яку численні шанувальники просто обожнюють.

Так, артистка показала, як малеча намагалася поплавати в басейні, однак лише мило "наступала" лапками на воду, поки Настя тримала її на руках. До речі, Мімі з італьйської перекладається, як "кохана", саме тому Настя обрала песику таке ім'я.

Isn’t she the cutest little marshmallow ever? 🤍💕 (Хіба вона не наймиліша зефирка у світі?) поцікавилася Каменських

Фолловери залишилися в захваті: "Ой, таке чудо😍", "Милота😘", "Гарна Господиня у песика)", "Божечки, яка сніжиночка солодка!!!❤️😁", "Маленька...😍 Вчитесь плавати?)", "Оооо, яка мімімі 😍", "Мілашка 😍", "Така пусечка🐱🐱", "Нехай пливе)))", "😂😂😂😂 Музика в тему і прикольно 🤣🤣", "Ваууу яка милота!! 😙😙🙃".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.