Відома українська співачка, екс-солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість виставила яскраву серію кадрів, позуючи в незвичайних образах з 70-х, в яких красуню навіть важко впізнати. Так, артистка заінтригувала останнім кліпом з Позитивом і прем'єрою пісні "Last Dance", які заплановані на п'ятницю, 10 липня.

Варто відзначити, що дует розпався ще на початку березня, через цілих 10 років популярності, проте друзі відзначили, що між ними немає конфліктів. Більше того, 11 вересня 2020 року відбудеться останній, прощальний концерт групи і навіть завершальний тур.

Last Dance @vremyaisteklo Tomorrow 🔥

Фолловери не пройшли повз: "Буде гармата🔥", "Це буде хітом літа 🔥🔥🔥🔥", "Дуже чекаємо 😍", "красата", "Ридати вже готова💔. Вже всю аптечку перерила, але валеріана та корвалол є😭🤧", "Думаю буде бомба 😍". Надя, ти така крута 🤩🤩😉смачно дивитися на тебе 😍", "Яка 😍🔥", "одночасно радісно, і чомусь сумно 💔🤗", "Впевнена буде класно😍", "Красива🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.