У четвер, 9 липня, оголошено переможців Національної музичної премії YUNA 2020. Члени Експертної ради та організатори відкрили конверти з іменами фаворитів. Трансляція урочистості проходила в прямому ефірі на YouTube-каналі YUNA.

Переможцями 9-ї Національної музичної премії YUNA стали:

Відкриття року: Jerry Heil

Найкращий поп-гурт: Время и Стекло

Найкращий рок-гурт: Антитіла

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Найкращий естрадний хіт: Оля Полякова – Любовница

Найкращий дует: alyona alyona і Alina Pash – Падло

Найкраща пісня до фільму: DakhaBrakha – Пливе човен ("Вулкан")

Найкраща пісня: Время и Стекло – Дим

Найкращий виконавець: Monatik

Найкраща співачка: Настя Каменських (NK)

Як відомо, у березні були оголошені переможці в перших чотирьох категоріях YUNA 2020. Ними стали Maruv з піснею Siren Song ("Найкращий електронний хіт"), alyona alyona і Alina Pash з піснею "Падло" ("Найкращий хіп-хоп хіт"), Луна ("Інший формат").

Премії було присуджено у 17 номінаціях. Враховувалися роботи артистів, випущені в період від 1 листопада 2018 по 31 жовтня 2019 року. Традиційно гарантом чесності премії виступила компанія Deloitte Ukraine, яка контролювала голосування членів журі.

Нагородження переможців YUNA 2020 пройде під час проведення наступної, десятої церемонії 30-31 березня 2021 в столичному Палаці "Україна".

У цьому році проведення церемонії стало неможливим через карантин і обмеження на проведення масових заходів в Україні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alina Pash запалила у новому кліпі на свою пісню-маніфест.

Як повідомляв портал Знай.uа, Alyona Alyona зворушила знімком з дитинства, змінилися лише іграшки.

Також портал Знай.uа писав, як виглядали в дитинстві Данилко, Джамала, Скрябін, Вакарчук, Onuka та інші українські зірки.