Сергій Лазарєв, вже добряче призабутий за останні роки, нарешті потрапив в центр уваги преси. При цьому, за досить дивного приводу. ЗМІ повідомляють, що Лазарєв приїхав в компанії друзів на відпочинок в Сочі, і… оселився в одному номері з іншим співаком – Олексієм Малиновським.

скріншоти

Після публікації інформації було отримано непряме підтвердження. Готель. де зупинилася компанія Лазарєва, попросив видалити це повідомлення, мотивуючи це тим, що заклад не розкриває інформації про постояльців. Однак, як відомо, якщо хтось просить видалення відомостей, вони розійдуться по інтернету ще швидше. Так і сталося в цій історії.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

При цьому сам Лазарєв не поспішає що-небудь підтверджувати або спростовувати. Він просто насолоджується увагою до своєї персони, регулярно публікуючи відео з дивним змістом. У російській пресі чутки про Лазарєва і Малиновському з'явилися нещодавно, але вони досить швидко отримують непрямі підтвердження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лазарєв зізнався Лорак в почуттях

Як повідомляв портал Знай.uа, Лазарєв проміняв Лорак на стінку і позував з людськими органами

Також Знай.uа писав, Сергій Лазарєв поділився трепетним кадром, показавши, як виріс його син