Українська співачка і мама двох доньок Тоня Матвієнко розповіла про досвід материнства. За її словами, з появою дівчаток обмежилася свобода, потрібно добре все планувати.

"Перші два-три роки жінка майже не спить. А якщо врахувати ще безліч факторів – життя змінюється на 100%", - заявила співачка в інтерв'ю "Сьогодні".

Тоня зізналася, що старша донька Уляна була в захваті, що у неї з'явиться сестричка.

"І коли народилася Ніна, вона більше реагувала як раз на Уляну. Я навіть ревнувала – чому не на мене, не на тата? Це смішно, звичайно. Коли Уляна бачила це, то була найщасливіша. Вдячна їй за допомогу в догляді за Ніною. І зараз продовжує допомагати, незважаючи на те, що я сама намагаюся навантажувати її менше цими клопотами. Хочу, щоб у Уляни було своє повноцінне життя. Можу попросити її прийти на допомогу у випадках, коли і я, і мама, і Арсен – на гастролях. А так, бажаю своїй старшій доньці хоч вже і не дитинства, але повноцінної юності", - поділилася вона.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також Матвієнко розповіла, як в неї вдається поєднувати материнство і роботу.

"Так, після пологів майже одразу вийшла на сцену. Це була сцена Нацвідбору на "Євробачення". Хоча ще в перші дні після пологів навіть уявити не могла, що це можливо – була настільки виснажена. Але Арсен тоді переконав мене, що все буде добре. Я знайшла в собі сили, почала шукати няню. А через три місяці я вже й гастролювала. Головне, прийняти факт, що немає безвихідних ситуацій. У материнстві важливо зрозуміти, що в тебе є кому довірити свою дитину. Звичайно, порядній людині. Завжди знайдуться люди, які прийдуть на допомогу. У моєму випадку це були мама, Уляна, родичі та няня", - зазначила Тоня.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тоня Матвієнко зробила Білик боляче після нагороди Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, донька Ніни Матвієнко захопила знімком мами в молодості.

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко показала, як з мамою та донькою відпочиває в Коблево.