Андеграунд-іноді-поп група GannaBaby опублікувала нове відео на пісню з промовистою назвою "Класні Лосіни". І відео, і трек покликані підняти настрій фанатів, які з-за карантину не можуть ходити на звичні концерти і їздити на музичні фестивалі.

Музиканти зізналися, що їх на трек надихнули їх шанувальники. Під час виступу групи на фестивалі "Файне Місто" один з фанів почав голосно скандувати "Класні Лосіни" (саме такі були у вокалістки групи Ганни). Не минуло й кількох хвилин, як фразу вже гукала уся юрба. Саме такі скандування можна почути в офіційній запису пісні.

GannaBaby, фото: прес-служба групи
GannaBaby, фото: прес-служба групи

Самі GannaBaby працювали над сценарієм і навіть зіграли в кліпі відразу кілька ролей, в тому числі вокалістка Ганна закосплеила самого Слеша з групи Guns n'roses. За операторським штурвалом кліпу стояв Назар Мануляк, профі, відомий по роликам для Казка, Shanti People, Yuko.

GannaBaby, фото: прес-служба групи
GannaBaby, фото: прес-служба групи

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Затятий музичний фан купує "класні лосіни" в телемагазині, виграє квиток на концерт Музичної Групи. А що відбувалося в кліпі далі ви можете дізнатися, коли подивіться відео.

GannaBaby, фото: прес-служба групи
GannaBaby, фото: прес-служба групи

Спеціально для відео розробили дуже багато унікального реквізиту. Тут і золотий квиток на концерт, і безліч фейкових постерів, і посуд, і наклейки на авто, і кільце з логотипом, і, звичайно, класні (дуже класні) лосини. Вони стануть однією з позицій нової лінійки мерчу від GannaBaby. Також у новий мерч увійдуть футболки з написом "Музичний Гурт" як символ того, що ця історія могла статися з кожним справжнім фанатом будь-якої музичної групи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина Dzidzio співачка Slavia заговорила про ревнощі, замішана Цибульська.

Як повідомляв Знай. ua, зухвала Alina Pash запалила у новому кліпі на свою пісню-маніфест.

Також Знай. ua писав, що Потап випустив музичний прогноз на літо.