Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне відео, влаштувавши гарячі танці на кухні біля холодильника. Так, артистка приміряла лише чорну спідню білизну і напівпрозорий халатик, який просвічувався, не приховуючи форм красуні. При цьому Анастасія поцікавилася, чи вірять її численні фанати в любов з першого погляду.

Ви вірите в любов з першого погляду ?

Фолловери залишилися в захваті: "Фігурище😍👏😍👏😍", "Любов до холодильника?🤔 Так😂", "Не потрібен тобі халатик.", "Чудово🔥 сексуально❤️", "Вас неможливо не любити 😍 Стільки грації та енергії 🔥🔥🔥🔥", "Скільки ж всього дивовижного цікавого зберігається в пам'яті цього холодильника)", "Платтячко точно зайве😍", "Ууууууф мамасіта🔥".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Анастасія Кумейко виставила пікантне фото, позуючи в облягаючих лосинах і міні-топі посеред одного зі столичних спортзалів. Так, артистка з гордістю продемонструвала відмінну розтяжку, сидячи на поперечному шпагаті і витягуючись вперед. При цьому Анастасія не впустила можливості засвітити струнку фігуру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.