Сьогодні, 10 липня, о 19:00 на СТБ глядачам покажуть шостий випуск романтичного реаліті-шоу "Наречена для тата". Шанувальникам шоу в новому випуску покажуть багато цікавого, наприклад, буде знайомство з новим героєм, батьком-мільйонерам, а також фінальне рішення самої емоційної пари сезону – Ігоря та Інни.

Так, сценаристи шоу інтригують, що в цьому випуску крок до зближення зробить Інна. Дівчина зважилася влаштувати для свого потенційного нареченого приємний сюрприз у вигляді пікантній фотосесії! Сміливі образи, дотику і сильне тяжіння... Проте чи зможе зближення перекрити всі ті сварки і непорозуміння, які були в цьому союзі раніше? Вже сьогодні Ігор та Інна зроблять свій головний вибір – дати один одному шанс на спільне майбутнє або попрощатися.

Ігор та Інна, фото - СТБ
Ігор та Інна, фото - СТБ

А ось Рома влаштує для Юлії особливий сюрприз – він приготував дівчині прогулянку містом на тролейбусі, який буде в особистому розпорядженні пари. У їх розмові спливе тема, яка дуже хвилює Юлю – знайомство синів. Рома помітить, що дівчина не поспішає везти дитину в його місто. У чому причина? І чи зможе пара знайти компроміс?

Рома і Юля, фото - СТБ
Рома і Юля, фото - СТБ

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Побудувати відносини в романтичному реаліті спробує 33-річний тато-мільйонер Денис. "Я вважаю себе успішною людиною. У 27 років заробив перший мільйон", – заявляє чоловік. Цілеспрямований бізнесмен вже багато чого досяг у житті, проте по-справжньому щасливим його зробить тільки любов. Чи зможе він зустріти її в проекті?

Дивіться шостий випуск романтичного реаліті «Наречена для тата» сьогодні, 10 липня о 19:00 на СТБ.

Денис і Соля, фото - СТБ
Денис і Соля, фото - СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, "це хороша тьотя", або як пояснити дитині, що у тата з'явилася нова жінка.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: самотні мільйонер, боксер і хіромант – чим здивує 3 сезон "Наречена для тата".

Також портал "Знай.ua" писав, що героїня шоу "Наречена для тата" несподівано роздяглася у фіналі проекту.