Серіал "Татусеві дочки" вийшов на екрани ще в далекому в 2007 році і відразу став дуже популярним. Всього було знято 20 сезонів або 410 епізодів. І ось, коли режисер нарешті завершив зйомки ситкому, виконавиці головних ролей розлетілися хто куди.

І хто ж міг подумати, що в 2020 році актриси нагадають про себе гучними романами. Так, як ви могли здогадатися, сьогодні мова піде про особисте життя Мирослави Карпович і Єлизавети Арзамасова, романи яких були дуже довго приховані від очей шанувальників.

Мирослава Карпович

Маша Васнецова у виконанні Мирослави Карпович була, мабуть, найпопулярнішою "татусевою донькою". Особисте життя актриса ніколи не афішувала, хоча їй приписували романи і з Єгором Крідом, і з Сергієм Лазарєвим.

І лише кілька тижнів тому з'явилася хоч якась конкретика: Карпович помітили на прогулянці з актором Павлом Прилучним, який нещодавно посварився зі своєю дружиною Агатою Муценіеце; остання звинуватила актора в домашньому насильстві і подала на розлучення.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Мирослава Карпович

Так, фанати впевнені, що справжньою причиною розриву був зв'язок Павла з Мирославою. Щоправда, сама Карпович ніяк не спростувала та не підтвердила дану інформацію, а лише запевнила, що після цього її почали ненавидіти в мережі.

"Про погрози мені повідомили друзі: дзвонили, цікавилися, чи все у мене добре. Знаєте, з роками я стала мудрою і не звертаю увагу на хейт. Найцікавіше, що всю пандемію я намагалася, публікувала пости, і на мене підписалося не менше 10 тисяч осіб. Після того як виник цей галас, на мене підписалося куди більше людей. Тобто мені для цього не довелося нічого робити! Так що спасибі недоброзичливцям за мою популярність!", - заявила Мирослава.

Окрім цього, кілька днів тому в мережі з'явилися фото, на яких Прилучний зображений з дітьми і жінкою, яка дуже схожа на Карпович.

Єлизавета Арзамасова

Тут історія ще більш таємнича. Адже достеменно невідомо, коли саме між Іллею Авербухом і Єлизаветою Арзамасова, яка зіграла в серіалі відмінницю Галину Сергіївну, розгорівся роман. Зірки познайомилися в 2010 році, коли разом працювали над проектом "Лід і полум'я" - на той момент артистці було всього 15 років.

Пізніше акторці приписували відносини і з колегою по театру Філіпом Блідим та Родіоном Газмановим. Сама ж зірка з приводу особистого життя завжди жартувала, вважаючи за краще розповідати про свої благодійні проекти.

Яке ж було здивування шанувальників, коли стало відомо, що Єлизавета і дійсно зустрічається з Іллею Авербухом. Фотографії, які з'явилися в мережі, спочатку порахували поставними, але потім фігурист підтвердив роман з актрисою.

"Ніколи не хотів робити шоу з особистого життя. Мені хотілося б берегти її від сторонніх очей якомога довше, не дивлячись на те, що ми з Лізою - публічні люди. Підтверджую - ми дійсно зустрічаємося з Лізою, але на інтерв'ю не згодні. Можливо, через деякий час будемо готові щось розповісти. Більше нічого не хотів би додати. Дякую", - поділився Авербух

21-річна різниця у віці закоханих, здається, анітрохи не бентежить. І якщо у Єлизавети за плечима немає ні шлюбів, ні дітей, то Ілля був досить довго одружений на Ірині Лобачовій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина Dzidzio співачка Slavia заговорила про ревнощі, замішана Цибульська.

Як повідомляв Знай. ua, зухвала Alina Pash запалила у новому кліпі на свою пісню-маніфест.

Також Знай. ua писав, що Потап випустив музичний прогноз на літо.