В російських ЗМІ з'явилася інформація про те, що актрисі і зірці серіалу "Моя прекрасна няня" стало набагато краще і вона навіть змогла повернутися в заміський особняк. Повідомлялося, що вона змогла перемогти смертельну хворобу і переїхала в розкішний будинок.

Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" дійсно пішла на поправку, але говорити про повне одужання рано. Напередодні, в День Петра і Февронії, група підтримки Заворотнюк привітала актрису зі святом, відкривши завісу таємниці лікування.

Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube
Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube

"Ми від усієї душі вітаємо Настю і Петра! І бажаємо нескінченно багато любові. Тому що любов, підтримка і віра — це головне, що дає силу в тих нежданих і не предотвратімих ситуаціях, коли валиться все звичне і так важливо відчувати опору. Ми бажаємо їм подолати всі труднощі і точно знаємо, що разом, поруч, удвох вони обов'язково з усім впораються", — йдеться у публікації.

Так, про повну перемогу над важкою недугою – онко захворюванням мови поки не йде, однак Анастасія продовжує боротися за своє життя.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розкрита справжня причина розриву Заворотнюк з Жигуновим.

Як повідомляв Знай. ua, дочка Анастасії Заворотнюк заволала від болю.

Також Знай. ua писав, що тяжкохворий чоловік Заворотнюк відмовився від нового лікування.