Донька скандальної російської балерини Анастасії Волочкової, 14-річна Аріадна у студії програми "Доля людини" розповіла, чому живе в центрі Москви з батьком, бізнесменом Ігорем Вдовіним, а не з мамою в особняку на Новій Ризі.

"Центр – це набагато зручніше. Коли я перейшла в нову школу, то мені доводилося вставати о шостій ранку. В 6:50 я вже виїжджала. З Нової Риги, де розташований маєток мами, треба виїжджати раніше. Я в підсумку часто застрявала в дорозі в заторах на годину-півтори. Було дуже важко поєднувати це все з тренуваннями, з іншими захопленнями. Може, мамі так буде краще будувати своє життя", - пояснила донька Волочкової.

При цьому Аріадна зізналася, що жити з батьком їй дуже подобається.

"Я однаково сильно люблю і маму, і тата. Вони мої рідні люди. Від зміни місця проживання нічого не змінюється, абсолютно. Я, звичайно, переживаю, що мама і тато не дружать між собою. Мені некомфортно. У батьків бувають непередбачені обставини, і мені неприємно, але якщо вирішувати питання по-справжньому, то треба вирішувати проблему з тією людиною, з якою хочеш поговорити", - зазначила дівчина.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишній коханець Анастасії Волочкової Влад Фоменко вимагає від неї через суд 30 мільйонів рублів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Волочкова показала, як займається біля балетного станка.

Також портал Знай.uа писав, що нещодавно Анастасія Волочкова вирушила в подорож у вечірній сукні.