Наречена колишнього віцепрем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь працює телеведучою програми "Аферисти в мережах" на Новому каналі. Дівчина активний користувач соцмережі Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото з особистого життя. Цього разу дівчина показала цікавий знімок з ранкової фотосесії, а в підписі до нього похвалилася надздібностями.

Перед камерою телеведуча з'явилася на вулиці, вона ніби кудись біжить і в цей момент якраз потрапляє в об'єктив. Для фотосесії Христина взула сірі джинси і короткий чорний топ, декорований паєтками, поверх якого накинула яскравий жовтий піджак. її волосся гарно укладені і покриті оригінальним головним убором, а на обличчі яскравий макіяж з червоною помадою. У подпсии до кадру Лебідь написала: "Фотосесія о 6:30. Виявляється, я добре сплю з відкритими очима. Школа універних лекцій не пройшла даром". Фоловери не залишили без уваги таку публікацію телезірки, і почали активно її обговорювати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, віце-прем'єр Розенко потрапив в лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.ua" писав, що покалічену наречену міністра Розенка взяли під охорону.