Зірка "Кварталу 95" Степан Казанін (справжнє ім'я Сергій), порадував підписників своєї сторінки у соціальній мережі Instagram новою світлиною і жартом.

Артист перебуває у мандрах, зупинився у Аккерманській фортеці. Там для туристів пропонують розвагу - взяти до рук кувалду і самотужки “викувати” собі пам'ятну монету. Саме це і зробив зірка “Кварталу 95”. На відео він працює кувалдою дуже майстерно і весело. Потім він показав фото результату своїх старань - мідну монетку-сувенір. Артист підписав фотографії такими словами: “Якщо під час карантину артистам не дають глядача, залишається одне ... Куй гроші, не відходячи від фортеці”.

Родина Степана Казаніна, фото - Instagram
Родина Степана Казаніна, фото - Instagram

Підписники надзвичайно активно коментували цю світлину і жарт. Справді, артистам у часи карантину довелось скрутно, адже вони не можуть повноцінно вести свою професійну діяльність. Окрім того, жарт Казаніна - перероблений жарт одного із героїв легендарного фільму “Діамантова рука”, а тому глядачі ясно зрозуміли його першоджерело.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Степан Казанін з "Кварталу 95" розповів про особливий дар сина: "З дитинства інші інтереси".

Як повідомляв портал Знай.ua, "Квартал 95" пожартував про новорічний корпоратив: гумор закінчився - розпочалися архіви.

Також Знай.ua писав, що Усик мало не "нокаутував" Кошового з Кварталу 95: відео найкумеднішого "бою без правил".