Співачка Лоліта Мілявська, яка нещодавно кардинально змінила зовнішність, приголомшила новою витівкою.

Лоліта Мілявська показала, як винесла з магазину вбрання, сховавши його собі під сукню. Співачка оприлюднила в Instagram ролик, на якому зображена під час відвідин магазину одягу.

Зайшовши в приміщення, Мілявська підійшла до стійки з одягом, вибрала наряд золотого кольору і сховала його собі під сукню. Після цього Мілявська з незворушним виглядом покинула магазин.

"Я вкрала і щаслива! Красти у друзів найкраще. Мене відмаже мій улюблений адвокат Жорін", - підписала вона жартівливий ролик.

Мілявська зазначила, що зйомки проходили в магазині її друга - російського дизайнера Ігоря Гуляєва.

"За таке злодійство вам ще й доплатити повинні. Креативна реклама нині дорого коштує", - оцінили роботу Мілявської її фоловерів.

Звернули увагу шанувальники і на зовнішність співачки .
"Як ви шикарно виглядаєте! Таке перетворення!", "Я заздрю ​​вам. Стільки впевненості в собі", "Яка ви красуня !!!", "Лоліта а Ви хуліганка ...)))", "Вам дуже йде каре! !! "," Ну Мілявська, ну розкішна, що ще сказати ", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 56-річна Лоліта з голими грудьми показала, як миє унітаз

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальна Лоліта зізналася, що не витримала та на карантині "тусувалася" з українцями

Також Знай.ua писав, Лоліта в дощ вигуляла свою сумку з "живим" вінком на голові – "Я думаю про кохання"