Співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку не лише на сцені. Вона це з успіхом робить і на своїй сторінці в Instagram, щоразу публікуючи нові фото та відео. Щоправда, часто такі публікації нариваються на критику фоловерів.

Так сталося і цього разу. Аліна Гросу оприлюднила GIF-анімацію, зроблену з фото, на якому позує в окулярах. Аліна сидить біля вікна, закинувши ногу на ногу, і тримає в руці якийсь напій в пластиковому стаканчуку з трубочкою.

У підписі до фото співачка висловила думку, що в окулярах люди виглядають на 100% мудрішими, зазначивши, що сама вона у захваті від хлопців в окулярах.

"Чоловіки, вам подобаються дівчата в окулярах?)) А вам, прекрасна половина, як хлопці в окулярах?))) Подобаються?) Чи викликають дивні емоції?))
Я особисто від таких у захваті))) Відразу, здається, мудрості +100 і всіх позитивних якостей теж)))", - підписала кадр співачка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Та, як видно з коментарів, підписників не дуже переконали слова Аліни і замість очікуваних компліментів на свою адресу вона отримала уїдливу критику від деяких фоловерів.

"Не факт стосовно мудрості. Але зовні надає, так, ніби як, мудрість, нехай і неточну"

"Більшість дівчат в окулярах скромні тихі шльондри)"

"Подобаються люди які безкорисливо допомагають оточуючим і нехай виглядають, як відро помийне", - відповіли підписники на запитання Аліни.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу розповіла, що вибирає вбрання "під колір настрою"

Як повідомляв портал Знай.ua, Аліна Гросу показала своє "таємне кохання".

Також Знай.ua писав, Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.