Відома українська співачка Ані Лорак, яка працює та живе в Росії, розлучилася з бізнесменом Муратом Налчаджіоглу після 10 років шлюбу. За чутками, причиною стала зрада чоловіка з моделлю Яною Бєляєвою. Однак, у артистки залишилася від бізнесмена донька – Софія. Для читачів підготували цікаві факти про дівчинку, пише паблік lady_lorak в соціальній мережі Instagram.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak

Факт №1

Мурат кличе доньку Сонік, а Лорак – Принцеса Софія. Назвали дівчинку на честь улюбленої співачки – Софії Ротару. Також Соня хоче брата або сестричку.

Факт №2

За словами співачки, Єгор став для Софії справжнім другом. Вона ставитися до нього дуже добре, так як після сварок колишнього подружжя в будинку запанувала тепла атмосфера.

Факт №3

Соня любить співати, але пов'язувати життя зі співом вона не буде. Швидше за все, дівчинка буде актрисою. Софія вже займається акторською майстерністю та навіть виступала в театрі.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak

Факт №4

Софія добре вчитися, вільно говорить українською і вивчає англійську та турецьку мови. Лорак іноді допомагає їй з домашнім завданням.

Факт №5

З боку співачки відсутній будь-який тиск. Дівчинка сама вибирає, чим їй займатися і як одягатися. Хоча Соня любить яскраві сукні, Лорак стежить, щоб вбрання були яскравими, але не химерними.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Мурат Налчаджіоглу показав трепетні фото з донькою Софією.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ані Лорак показала фанатам архівне відео.

Також "Знай.ua" писав, що читачам склали топ самих відвертих образів Ані Лорак.