У мережі оприлюднили унікальний відеоролик, на якому телеведуча "Нового Каналу" Олена-Крістіна Лебідь дуже боляче падає на сідниці під час спроби потанцювати перед своїм "продюсером".

Варто зауважити, що не так давно вийшов на екрани новий сезон "Аферистів в сітях", який так давно чекали українці. Саме під час зйомок однієї з серій і стався той курйозний випадок, який кохана колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, ймовірно, запам'ятає надовго.

Олена-Крістіна Лебідь
Олена-Крістіна Лебідь

Так, мова йде про спробу розкрити "продюсера", який набирав дівчат для того, аби проводити фальшиві кастинги та при цьому вдовольняти свої сексуальні потреби. Зокрема, Лебідь під виглядом недосвідченої дівчини "затесалася" на один з таких показів та під час того, як аферист попросив її потанцювати, остання розгубилася та дуже боляче впала.

Щоправда, попри такий курйоз, зловмисника вдалося викрити – їм виявився звичайний сусід, який спостерігав за помешканням та частенько вживав Віагру під час таких лжекастингів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, віце-прем'єр Розенко потрапив в лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.ua" писав, що покалічену наречену міністра Розенка взяли під охорону.