Вадим Олійник (Oleynik) – випускник української "Фабрики зірок", учасник творчого дуету з Володимиром Дантесом і футболіст. 2020-й рік для співака став у деякому сенсі переломним – він розлучився зі своєю дружиною Анною і тепер його серце вільно, хоча він зізнається, що поки нікого не шукає. Вадим – активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими публікаціями з особистого і творчого життя.

Так, нещодавно зоряний красень опублікував в соцмережі романтичний ролик, на якому з'явився в компанії учасниці 10-го сезону "Холостяка" Христини Ніж. У відео, яке, можливо, є фрагментом нового кліпу Oleynik, Вадим і Христина грають закохану пару. Вони весь час триматися за руки, обіймаються і веселяться. У підписі до публікації артист написав: "«Давай не будемо говорити про серйозне» @kris.chem. DOP – @anya.bod. Чекаємо коменти як вам видосик?". Фоловерів в захваті від нового відео Олійника, парочку засипають компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, грузинський "холостяк" Іраклі Макацарія провів тренування в прямому ефірі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Холостяк" Макс зізнався, чому вибрав Дашу і розбив серце Дані.

Також портал "Знай.ua" писав, що співак Вадим Олійник розповів, як змінилося його життя після розлучення.