Популярна київська модель Альона Омович, яка зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголюватися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями. Так, в цей раз красуня показала кілька кадрів в соцмережі, на яких можна побачити її спекотне дефіле на Київському морі.

Як видно, Альона відображена посеред дощовою набережній, за її спиною видно густі грозові хмари, а сама вона ніби намокла вже. Перед камерою модель з'явилася у відвертому вбранні – на ній короткий білий топ на тонких бретельках і рвані джинсові шорти, які вона розстебнула, оголивши білі труси. Волосся дівчата розпущені і зачесане назад, а на її обличчі легкий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. В підписи до фотографій Омович написала: "Мені здається чи на цих фото якась особлива атмосфера? І по класиці 1 або 2?". Фолловери не пройшли повз, вони в захваті від нової публікації моделі, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.