Російська співачка популярна на початку XXI століття Катя Лель поділилась милою і сентиментальною історією з дитинства на своїй сторінці у соціальній мережі “Instagram”.

На короткому відео співачка десь на відпочинку біля моря. Проходячи повз дерево, Катя зрозуміла, що на ньому квітка магнолії і підійшла, щоб насолодитись ароматом і розповісти кумедну історію з дитинства. Співачка пригадала як вона разом із сестрою “крали” у мами французький парфюм “Магнолія”.


Потрібно розуміти, що в часи дитинства сестер французькі парфуми були страшенним дефіцитом, а тому кожний флакон потрібно було берегти. Оскільки сестри були маленькими, вони використовували його надмірно, що змушувало маму весь час ховати флакон. Сестри все одно находили його, а щоб мама не помітила зменшення об'єму - доливали у парфум води. Кожного разу, коли мама не розуміла, що відбувається, за словами співачки: “Ми мовчали”.

Катя Лель, фото Instagram
Катя Лель, фото Instagram

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На думку Каті Лель запах магнолій - один із найкращих запахів, які лише можуть бути.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Катя Лель забула про карантин і прокотилася на дерев'яних - "Приймайте, любі".

Як повідомляв портал Знай.ua, Катя Лель розповіла про зустріч з НЛО: прокинулася на кораблі і почала чути думки людей.

Також Знай.ua писав, що Катя Лель на самоізоялції назвала причини знищення імунітету - після карантину переходимо у нову площину.