Молдовський музикант, відомий у всьому світі, зірковий тренер “Голосу країни” Дан Балан поділився новою світлиною на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Чоловік спокушає, проте кого? Усі підписниці у захваті.


На чорно-білій світлині співак позує на тлі сітки, за якою сховані чи то камінці чи дрова. На чоловіку модний, стильний піджак у візерунок, закатані рукави. Тіло співака обернене від камери, проте обличчя повернуте саме на неї. Завдяки цьому виникає враження, що Балан дивиться прямісінько в очі кожному, хто дивиться на цю фотографію. Вираз обличчя серйозний, погляд глибокий і пронизливий. Фотографія, одним словом, зачаровує і примушує замислитись про щось своє. Окрім того, співак підписав фотографію: “I’ll stick to the plan... you need to imagine.. oh oh oh”, що можна перекласти як: “Дотримуватимуся плану… тобі треба уявити.. ооо”.

Балан, фото: Instagram
Балан, фото: Instagram

Підписники залишили велику кількість сердечок та інших милих емодзі під фотографією, погоджуючись із неймовірністю цієї фотографії.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль показала жаркі стрибки – Балан такого точно не бачив.

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль згуртувала земляків потужною піснею.