Мікеле Морроне не лише красунчик найвищого ґатунку, але й відкрита людина, яка любить посміятись. Актор, фотомодель та підкорювач жіночих сердець, зірка польських “50 відтінків сірого” Мікеле Морроне з'явився у відео на сторінці невідомої дівчини у соціальній мережі Instagram. Щоправда, відео було зроблено для мегапопулярної нині соціальної мережі TikTok.

Фото Instagram Мікеле Морроне
Фото Instagram Мікеле Морроне

Екран поділено на дві частини у відео. Зверху - Мікеле, а знизу невідома дівчина, юзерка TikTok і, мабуть, фанатка творчості Морроне. Усе відео вони сміються, проте сміху не чути - на відео покладено музику. Глядачі можуть лише бачити як весело і легко сміють люди на відео, проте якщо уважно придивитись до міміки учасників запису, можна побачити, що дівчина кривляється, а Мікеле регоче над виразами її обличчя.

Дівчина підписала свій пост такими словами: “Laughter is the best medicine”, що можна перекласти як “Сміх - це найкращі ліки”. Окрім англійської версії, ця ж ідея написана ще декількома мовами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Поїхавший" Мікеле Морроне в подорожі отримав від друга в рот — треба було обережніше

Як повідомляв портал Знай.uа, Мікеле Морроне показав, як вміє приносити задоволення язиком.

Також портал Знай.uа писав, що Мікеле Морроне оголився і проявив себе у всій красі.