Олександра Кучеренка – популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а з недавніх пір ще і дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком. У соцмережі Саша показала миле фото зі Львова, а в підписі до кадру розповіла про те, як чоловік-мандрівник показує їй Україну.

Як видно, перед камерою Кучеренко з'явилася, стоячи на залитій сонцем площі у Львові. На прогулянку вона вийшла у світлих укорочених брюках і білій футболці, вузликом зав'язану збоку. Волосся красуні розпущені і акуратно покладені, а на її обличчі легкий макіяж і мила посмішка, вона дивиться в камеру. У підписі до фотографії Саша написала: "Прийняти спонтанне рішення, за пів години зібрати валізу і рвонути до Львова? Не проблема. З @komarovmir можливо все! Активні і цікаві вихідні попереду #мандруйукраїною". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.