Днями у мережі з'явився новий фотознімок легенди кіно Володимира Вдвиченкова. Однак, шанувальники артиста не одразу його впізнали — на знімку видно, що зірка "Бригади" сильно схуд. Відповідне фото виклала молода актриса і відеоблогер Вікторія Логецька.

Попри шалену популярність Володимир Вдвиченков завжди замовчує інформацію щодо особистого життя. І, як правило, переводить розмову на інші теми при особистих питаннях від журналістів.

Володимир Вдвиченков, фото: instagram.com/logetson
Володимир Вдвиченков, фото: instagram.com/logetson

Публікацію дівчина підписала досить просто: "З легендою кіно Володимиром Вдовиченковим, рада знайомству".

В основному актор активно ділиться у соціальних мережах своїми творчими здобутками, а іноді виставляє публікації з підготовок до зйомок у кіно. Дехто з фанатів актора вважає, що Вдовиченков змінює свою зовнішність задля акторської кар'єри і виключно для якої-небудь ролі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джонні Депп назвав себе "відповідальним батьком" і зробив зізнання — давав марихуану 13-річній доньці

Як повідомляв портал "Знай.ua", Адель приміряла сукню, яку носила до свого колосального схуднення — різниця приголомшлива

Також "Знай.ua" писав, що Мер'єм Узерлі з "Величного століття" розповіла про труднощі у вихованні доньки