Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, але і український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, в цей раз зоряна красуня показала кілька яскравих знімків з нової рекламної фотосесії біля величезного дерева.

Як видно, на нових фото телезірка з'явилася в коротенькому строкатому платті цікавого фасону. цей наряд повністю покриває її руки разом з пальцями, але при цьому оголює стрункі ніжки. Волосся Лесі зібрані в акуратну зачіску, а на її обличчі легкий макіяж, вона посміхається і весь час треться біля широкого дерева. У підписі до публікації Никитюк розповіла про свої стосунки з грошима, за її словами, найкраще користуватися платіжною карткою, а не готівкою. "Пропоную конкурс на кращу історію про те, як вам допомогла карта. Пишіть свою коротку історію в коментарях під цим постом, а я виберу кращий і відправлю якийсь класний подарунок особисто від мене", - написала телеведуча.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.