Відома українська співачка та солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва заявила, що вона дійсно має намір розійтися з артистом Олексієм Завгороднім (Позитив), і пісня "Last Dance" є останньою.

Про таке вона розповіла в інтерв'ю для Катерини Осадчої.

Зокрема, за словами артистів, хоча їх дует і розпадається, вони все одно продовжать творити та навіть працювати на одній студії.

"Все змінилося, як і у всього світу. Коронавірус дійсно вніс свої корективи… і в нас і надалі в планах розпад колективу. Але ми все одно будемо працювати разом, на одній студії…", - сказали вони.

Фото зі студії

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також, як відзначається, їх прощальний тур мав відбутися значно раніше, щоправда, коронавірус їм завадив.

"Ми не плануємо йти в вічний прощальний тур, просто карантин диктує свої правила і змінює плани - через пандемію перенеслися дати концертів прощального туру, але ми приїдемо до всіх запланованих концертних залів", - сказали артисти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.