Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість порадувала публіку яскравими фото, на яких з'явилася в спокусливому пляжному образі разом з молодшою дочкою в фантастичної локації.

На нових фотографіях Світлана відображена на пляжі, вона притискає до грудей свою маленьку доньку Тільду, мабуть, зірка вирушила на відпочинок разом з дітьми. Співачка прийшла на пляж в сексапільному леопардовому купальнику, який красиво підкреслює апетитні форми і рівний загар. Волосся співачки розпущені і трохи розпатлане вітром, а на обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру. У підписі до публікації Лобода написала: "Тримати цю крихітну ручку – моє найбільше щастя". Захоплені шанувальники не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію красуні, засипаючи її та Тильда компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.