Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, але і український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, в цей раз зоряна красуня показала веселе відео з гримерки, на якому з'явилася в несподіваному образі.

Як видно, Леся знімає себе на телефон у дзеркало, вона вбралася в забавний "костюм мочалки", з якого стирчить лише її голова, а все тіло приховано за об'ємним рожевим нарядом. Її волосся зібране в акуратний пучок, а на обличчі яскравий макіяж, вона виглядає втомленою, хоча може це її образ. У підписі до публікації Никитюк написала: "Відзначай колишнього на костюмі мочалки. #хтозверху #10йсезон @novy_channel". Фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію зірки, засипаючи її компліментами і привітаннями у коментарях до відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.