Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала фанатів новиною, що народила сина, причому на пологах був присутній і чоловік Віри – Роман Дуда. А в цей раз молода матуся показала шанувальникам, що повернулася до публічної життя. Так, нещодавно вона вже виступала на сцені разом з колегами, а зараз виклала незвичайний знімок з фотосесії на висоті.

Як видно, Віра відображена на панорамному даху київського хмарочоса, з якої відкривається приголомшливий вид на столицю і небо в хмарах. На прогулянку вона вийшла у світлих підкачаних джинсах і картатій сорочці, на її ногах білі кроси, а на плечі висить темна сумочка. Волосся красуні гарно вкладене, а на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка. У підписі до кадру Кекелія написала: "Українська АмЕрИкА. Фото @adam.chuk #verakekelia". Фани в захваті від нового фото Віри, користувачі задоволені, як швидко вона відновилася після пологів і вже змогла вийти у світ, дівчину засипають компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Кварталу 95 здалася в крихітному купальнику.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.