У суботу, 11 липня, вийшов 20-й випуск популярного кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-2". Учасники проєкту боролися зі своїми страхами та готували страви, які у них не виходили протягом сезону. Також відбулася битва чорних фартухів. Про це повідомляє пресслужба СТБ.

Так, на битву чорних потрапили: Давид Даніелян, Євген Грибеник, Юлія Жигуліна, Олександр Цвігун.

Спочатку кулінари кидали дротики в дартс, де замість чорно-білих смуг були техніки, які їм необхідно було використовувати для приготування своїх страв, а потім вибирали, кого потрібно вписати в страву – фігурки будівельників, пожежників та інші професії. Євгену попався сувід і будівельник. Олександру належало приготувати желефікацію з лісорубом. Давидові попалися смаження та пожежник. Юлі – шок-заморожування та лижник.

Юлія Жигуліна, СТБ

Однак, на цьому умови завдання не закінчилися. Учасникам кулінарного шоу необхідно було приготувати свої шедеври з відходів.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

В результаті, Юля Жигуліна не впорався з випробуванням, і грізні судді відмовилися навіть спробувати її кулінарний шедевр. Їй довелося покинути проєкт за крок до фіналу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що учасники "МастерШеф. Професіонали-2" втерли носа кулінарам минулого сезону.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "МастерШеф" змусили кухарів зустрітися лицем до лиця з найбільшим кошмаром.

Також "Знай.ua" писав, хто з учасників за пару кроків до фіналу покинув "МастерШеф. Професіонали-2".