Відомий український виконавець та телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, нещодавно взявся вчити фанатів, як не розлучитися під час карантину – Вова знімає гумористичні влоги, в яких навчає хлопців готувати різні страви. Але в цей раз артист показав в мережі кумедне фото, а в підписі до нього розповів цікаву історію.

На новому знімку, який показав Дантес, він зображений на вулиці, він вийшов на прогулянку в сірих брюках і білій кофті, з білими кросами. При цьому він поклав руки в кишені і щось ними робить там, не дивлячись у камеру. У підписі до кадру Володимир розповів цікаву історію про те, як трунар в 19-му столітті придумав телефонні номери. "В дорозі грали в гру Данетки. І я дізнався, що номер був придуманий трунарем. Дуже крута історія. Спасибі, трунарю!". Фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію артиста, засипаючи його компліментами і жартами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.