Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала миле фото, а в підписі до нього спантеличила фанатів заявою.

На новій фотографії Христина відображена, сидячи на задньому сидінні автомобіля, але повернулася до камери передом. На ній елегантний тьмяно-рожевий брючний костюм, під піджаком якого видно білий топ, а на її ногах модні білі босоніжки. Волосся актриси красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж, вона впевнено дивиться в камеру. У підписі до кадру Асмус написала: "Як я мрію поголитися налисо. Просто – шкода. А ось для гарної ролі хоч завтра". Фани в захваті від нового фото зірки, її засипають компліментами в коментарях до фото, проте не всі зрозуміли заяви про стрижку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.