Лайма Вайкуле продовжує бути доброю жінкою, яка своєю творчістю і поведінкою у соціальних мережах прагне донести прекрасне і добре усім людям.

Улюблениця мільйонів, друг України, латиська співачка Лайма Вайкуле опублікувала нове відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. На відео зірка вдягнена у білу легку сорочку, чорну майку, сонцезахисні окуляри і бандану. Жінка позує біля куща троянд. Кущ має декілька красивих жовтих квіток, які повністю розпустились і активно радують своєю вишуканою красою.

Лайма Вайкуле, фото: instagram.com/laima_vaikule_officia
Лайма Вайкуле, фото: instagram.com/laima_vaikule_officia

Лайма говорить: “Минули роки, але троянди Лени Ваєнги, які вона подарувала мені на фестивалі “Рандеву” продовжує квітнути. Тож, друзі, я вас усіх обіймаю, щоб у вас було таке саме красиве життя і до зустрічі на “Рандеву” через рік”.

Артистка дуже мило і відкрито посміхалась.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Підписникам легендарної співачки дуже сподобалось як відео, так і сама співачка. Люди залишали їй сердечка-емодзі, писали, що вона чудово виглядає. Дехто писав про красу Юрмали - міста, в якому відбувається фестиваль “Рандеву”, автором ідеї якого і організатором є Лайма Вайкуле.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лайма Вайкуле активно готується до зустрічі з українцями: "Я вже почала її розуміти".

Також "Знай.ua" писав, хвороба Лайми Вайкуле довела її до відчаю: "Почала писати прощальні листи".