Буквально днями дружина відомого українського актора, онука Богдана Ступки Дмитра Поліна Логунова відверто розповіла про свій відпочинок і здивувалась, звідки у дітей стільки енергії навіть без їжі.

Про це стало відомо завдяки допису на її сторінці у Іnstagram.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Кушаем только когда кормят, откуда столько энергии у детей без еды носиться ? 🤯🥰", - підписала вона відео, на якому годує свою доньку.

На відео Логунова у затемнених окулярах і в чорному купальнику із закритим топом відпочиває з донькою біля води. На тлі доноситься приємна музика і вереск енергійних дітей, які від щастя не стримують емоцій.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Українці у коментарях засипали компліментами матусю-карсуню і її доньку.

"Моя тоже как Дюраселина гоняет. Я бывает думаю что еда и сон это пережиток прошлого . Им хватает воды и солнца 😂на целый день . А еда это такое 🙄😜галочка для родителей", "👏Красивая мама,и желаю вам всем счастья,всей вашей семье!", "когда кушают, как положено, энергии ещё больше 😂😂😂", - коментують підписники.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поліна Логунова розкрила темну сторону Дмитра Ступки - "Навіть погрожувала ножем..."

Як повідомляв Знай.uа Емма Уотсон увійшла до ради директорів власників Gucci, Yves Saint Laurent, Balenciaga – "Багатий досвід".

Знай.uа писав, розлучення та весілля на "Орел и Решка" – як склалося особисте життя у Бадоєвих, Тодоренко і Беднякова.