Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила нове відео, в якому вирішила навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут. Так, артистка на цей раз показала, як правильно їсти кукурудзу в ресторані або в гостях, щоб це виглядало більш естетично, та й руки не обпікало.

Ольга представила багатьом невідомий раніше винахід - тримачі для кукурудзяних качанів, а ще зазначила, що насолоджуватись улюбленою літньою стравою потрібно з кінчиків до серединки. Також можна скористатись ножем і виделкою, однак на пляжі в крайньому випадку можна скористатися і чистими руками.

Літній етикет. Як їсти кукурудзу? Можна ножем та виделкою, але ризиковано вцілити в сусіда. Краще взяти кукурудзу спеціальними холдерами. Їмо від кінців до середини👒🌽🍹

Фолловери не пройшли повз: "Так, точно!!! У нас в Одесі так і лопають цю кукурудзу,ХОЛДЕРАМи😂😂😂 Завтра візьму з собою на море🌊🌊🌊🌊", "Руками😁😁😁", "Господи, життя таке інколи коротке та непередбачуване, і так хочеться носолоджуватись ним наповну. Взяти ту кукурудзу в дві руки, трохи підсолити, і смачно їсти її на повну. І, напевне, коли люди почнуть кайфувати від свого життя, а не хвилюватися через те, як вони виглядають , коли їдять кукурудзи, то вони стануть в рази щасливішими!", "Я б залишився голодний якщо б потрібно було їсти тільки спец приладами)".

Популярні новини зараз
В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".