Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив забавне спільне фото зі своєю сім'єю, яку так обожнюють численні шанувальники - красунею-дружиною Вікторією та їх донькою Лізою, яку зіркові батьки ніжно називають "крихітка Ліззі".

Так, артист і його рідні дівчатка позували біля дзеркала в гримерці, посміхаючись і навіть кривляючись на камеру. При цьому на самому батькові сімейства була білосніжна вишиванка, тож, швидше за все кадр був зроблений між зйомками гумористичного шоу "Одного разу під Полтавою".

Мікро банда ))) @viktoriya_tka4 крошкаlizi😘

Фолловери залишилися в захваті: "Дочка копія тата😍", "Як ви похожі один на одного", "Обожнюю цю сімейку👏😁🔥", "Юрчик в образі, красуня Віка, ну мала.....актриса, класнючи", "Крутяшки симпотяшкм👍", "Троє бандитів😂😂😂😂", "класна Банда", "Дуже схожі! Обожнюю дивитися "Одного разу під Полтавою" ♥♥♥", "ВІ просто ВСІ ТРОЄ неможливо КРАСИВІ 👍 Хай БОГ береже ВАС🙏", "Слів нема!)))👍🔥🔥🔥👍👉👍".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Юрій Ткач виставив забавне спільне відео з красунею-донькою Лізою, яку так обожнюють численні шанувальники. Так, зірковий тато і маленька вирішили пробігтися по галявині їх заміського будинку, рятуючись таким чином від спеки. При цьому артист і крихітка Ліззі охолоджувалися за допомогою "поливалок" для газону.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше