Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. А нещодавно красуня-мама знаменитості, 63-річна Наталія, виставила серію кадрів, на яких показала, що слідкує за фігурою не менше, ніж її зіркова донька. У даний момент вся дружна сім'я відправилася на відпочинок в сонячні краї, імовірно Грецію, однак навіть там найрідніша жінка Світлани не забуває про тренуваннях.

Жінка продемонструвала струнку фігуру, показавши, як стоїть в планці, а також розтягується зі старшою онукою Євою. До речі, персональним тренером Наталії є Катя Кузьменко - хореограф і танцюрист "ЛОбанди" і тренер самої Суперзірки.

Відпочинок відпочинком, а спорт ніхто не відміняв!!! 💪🏼💪🏼 Спасибі нашому спортивному наставнику - Катрусі Кузьменко за наші тренування!!! 🤗🤗

Фолловери залишилися в захваті: "Ви молодці👍👏", "Мама як дівчинка", "Моя ти молодчинка!!!", "Яка спортивна!!! 👍👍".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що Наталія Лобода виставила серію трепетних кадрів, привітавши чоловіка Сергія з 63-м днем народження 9 липня. До речі, батьки Світлани та Ксенії вже 38 років у шлюбі, що викликає справжнє захоплення численних шанувальників. У даний момент сім'я зірки проживає під Києвом, як і сестра Ксенія з чоловіком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.