Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала трепетне селфі, де романтично позувала зі своїм молодим коханим, баскетболістом Янісом Тіммою, який молодше за красуню на 9 років. Так, бойфренд зробив неймовірний подарунок артистці, відправившись в нею в США. Спочатку пара відвідала Нью-Йорк, після чого вирушила підкорювати Майямі.

Закохані ніжно цілувалися на безлюдному пляжі, а Анна приміряла відверте монокіні яскраво-червоного кольору, яке ледве прикривало її масивні груди. При цьому красуня двозначно пожартувала, за які "заслуги" вони з кавалером так люблять один одного.

Він завжди каже, що полюбив мене за моє велике серце ... А я його за величезну душу

Фолловери не пройшли повз: "Так двозначно😇🔥", "Мова про груди і член, я правильно розумію?", "Як красиво завуальовують))) 😁😁😁", "Серце у вас Аня дійсно приголомшливе) так що я вашого кавалера розумію 😁", "Ну і Слава Богу🙏🤣.Головне до самого останнього подиху!А серце і душу можна зараз збільшити в будь-якому віці!🙈", "За величезні...", "Серце в тебе дійсно велике 😍", "Офігенні😻", "Красені!!! 😍🔥".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Седокова сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.