Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантне фото з гримерки, готуючись до зйомок шоу "Хто зверху?". Так, артистка побувала в ролі хамелеона, примірявши спокусливий облягаючий одяг, який підкреслив розкішну фігуру красуні, над якою та наполегливо працює.

Леся чуттєво припала до стіни ніжно-блакитного кольору, доповнивши образ незвичайною зачіскою - довгою косою і чубчиком. При цьому зірка жартома порівняла себе з людьми, які з допомогою вбрань або гриму "зливаються" з місцевістю.

З сьогоднішнього дня називайте мене Леся Хамелеоновна🦋 Ну і вічне питання 1 чи 2?👇🏻

Фолловери не пройшли повз: "😂😂😂А то точно ти на першому?", "Хамелионівна, Вам дуже підходить вбрання🙃", "Однозначно 2😂😂😂😂😂", "Просто 🔥🔥🔥 2 канешно😂", "Леся у своєму репертуарі 😂🔥🔥", "А на другому фото теж ти?😂", "Все так ідеально🙌😍", "Леся просто 🔥 а не хамелеонівна 😁", "Крута😍😍", "Добре, як скажеш. Прекрасна😍".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.