Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно знаменитість виклав яскраву серію кадрів, вирушивши з красунею-дружиною Лілією в сонячну Одесу. Як виявилося, пара поїхала подорожувати не просто так - 10 липня артист відсвяткував своє 38-річчя, а кохана влаштувала Владу сюрприз, зібравши друзів і на славу погулявши, захоплюючись вечірнім містом.

Кохана @liliya_yama , дякую за Свято!.🎉🎁😍 Я реально очманів від щастя!..🤪 Скільки років ми разом, а Ти дивуєш все більше!)😍😍😍 Друзі, дякую кожному, ми розірвали Одесу!..🤗 Трохи не забув: на останньому фото нога не моя, просто теж гарна!.😉

Фолловери не пройшли повз: "Обожнюю Вашу сім'ю🙏🏻❤️ класна була вечірочка🤪", "Які ви красиві 😍😍😍😘😘😘😘😘", "🎉🎉🎉Нехай в житті частіше будуть такі приємні дні !!!👍", "З днем народження!!! ❤️ В Одесі завжди супер!!!", "Приємно чути, що вам сподобалося в Одесі😍", "Яка ж у Вас дружина, огнищееееее🔥♥️", "ВИ ЧУДОВІ👍", "Ви чудова пара ❤️😍👍🌺", "Молодці!У тебе дуже гарна дружина🔥🔥🔥😍😍😍😍👍👍", "З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВАС!!! Супер позитивна компанія👍".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще