Відома секс-символ, 33-річна модель і акторка з божественним тілом з Олонгапо, Філіппіни, Дафна Джой активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео. Нещодавно знаменитість виставила пікантну серію селфі в дзеркалі, позуючи у ванній власного білосніжного будинку. Так, артистка влаштувала еротичну примірку різних міні-бікіні, демонструючи розкішну фігуру, над якою наполегливо працює.

Варто відзначити, що Данфа Джой дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 1,5 млн. фоловерів. Красуня стала відомою після виходу фільму "Пірати Карибського моря: На дивних берегах" в 2011 році, де зіграла роль однієї з Русалок, однак далі її акторська кар'єра поки не просунулася. Зірка - колишня дівчина культового репера 50 Cent, у пари є спільна дитина - син Сайр Джексон, зараз хлопчику 7 років.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Екзотична і чарівна зовнішність Дафни пов'язана з тим, що сама красуня родом з Олонгапо, Філіппіни, проте в даний момент знаменитість проживає і будує кар'єру в США. Джой невпинно трудиться над своїм тілом, відвідує спортзал і намагається дотримуватися правильного харчування, однак при цьому не приховує, що зверталася до пластичних хірургів і збільшувала груди. Дівчину навіть встигли прозвати справжньою конкуренткою Кім Кардашьян. При цьому в моделі є власний успішний бізнес - власний бренд бікіні і спідньої білизни, яке Дафна в основному рекламує на собі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії.