Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за гарні пісні і екзотичний образ. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила яскраву серію селфі, кардинально змінивши стиль. Так, артистка вирішила поекспериментувати, відправившись в салон краси, де візажист створила для красуні так званий "сафарі-макіяж" з анімалістичним леопардовим принтом на повіках. Образ вийшов дуже екзотичним, не пройшли повз і залишилися в захваті навіть продюсери Мішель - Потап та Ірина Горова.

Хо як я давно хотіла такий S A F A R I мейк 🐆 Красивіше інтерпретації я ще не бачила 🙈 (не будемо скромничати) 💋 просто богиняяя!!

Фолловери взялися коментувати: "Ого! Красиво дуже", "Це проооооооостооооо🔥🔥🔥🔥🔥", "Така красива і ніжна !!!🌸🌸🌸", "Дуже Круто як 🔥🔥😍", "Рррррр 🐆💛", "Ох яка🔥🔥🔥. Прекрасний мейк, для самої прекласної Мішель❤", "Яка киця😻😻😻", "Божемій яка красуня". "Як же тобі личить😍😍😍красуня😍😍😍🔥🔥", "Дуже красиво 😻😻😻".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.