Російський актор Антон Пампушний намагався потрапити до України в аеропорту Києва. Він прилетів з Франкфурта і не зміг пояснити мету свого приїзду. Раніше актор знімався в окупованому Криму, що і стало причиною заборони для в'їзду.

Джерело: офіційний сайт Держприкордонслужби.
Актору заборонили в'їзд в Україну на 3 роки. Його ім'я вирішили не розсекречувати додавши, що спробу потрапити в столицю він здійснив 13 липня, а заборону в паспорті поставили після того, як дізнались, що росіянин знімався у пропагандистському фільмі "Балканський рубіж". Стрічку частково фінансував уряд РФ, а зйомки проходили в окупованому Криму.

Пампушний, скріншот з Інстаграм
Пампушний, скріншот з Інстаграм

Стрічка є спільним проєктом Сербії та Росії. За сюжетом, у 1999 році російські військові начебто провели спецоперацію, щоб захистити Косово від НАТО. Пропагандистський фільм містить перекручені факти з історії, тому його показ на території України заборонили.

Пампушний, кадр з фільму
Пампушний, кадр з фільму

Відомо, що зйомки бойовика відбувались здебільшого в Росії. Однак локаціями для фільму "Балканський рубіж" також стали міста Сербії та анексованого Криму. Прем'єра стрічки пройшла у 2019 році, а головні ролі там виконали Антон Пампушний, Гоша Куценко, Мілош Бікович, Равшана Куркова, Гойко Мітич та Роман Курцин.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україна відкрила кордони: куди можна поїхати і що потрібно при цьому знати.

Як повідомляв Знай.uа нові правила - дружина Комарова з "Світу навиворіт" видала, до чого готуватися в аеропортах.

Знай.uа писав, у Львові літаки заглушили двигуни - відпустка зачекає.